Medvetandeskiften

Jag arbetar med att utforska och integrera tillfälliga och permanenta medvetandeskiften. Dessa kan uppstå spontant i till exempel kriser eller peak-upplevelser, genom meditation eller genom intag av psykedeliska substanser. Vi har olika lager av vår neurobiologi och det kan variera vad identifikationsprocessen krokar i, det vill säga vem eller vad vi upplever att vi är.

ONLINEKURS

Jag rekommenderar onlinekursen 45 Days to Awakening för att genom meditation och andra psykologiska övningar (framför allt så kallad positiv psykologi) varaktigt skifta in i tillstånd och identifikationer som präglas mer av frid och frihet än rädsla och ego. Kursen är sekulär och arrangeras som en del i ett forskningsprojekt hos Center for the Study of Non-Symbolic Consiousness (CSNSC).

Här är anmälan till kursen. Vill du vara i en grupp som jag är mentor för, så fyller du i det i formuläret.

 

MATRISEN

En matris över olika typer av vakenhet har tagits fram empiriskt av samma forskningsgrupp efter tusentals intervjuer, där en kan vara i olika locations såväl som i olika lager av djup i varje location. Här kan du fylla i ett frågeformulär där du kan få ett estimat på om du är i någon av dessa locations, och isåfall vilken.

Då det inte är 100%-igt kommer jag också höra av mig till dig när jag tittat igenom svaren och verifiera ifall det verkar vara en korrekt bedömning eller inte. Du fyller i din mejladress i slutet om du vill det. Om du inte fyller i den så får du inga resultat, men bidrar ändå till den datainsamling som görs av CSNSC.

Kontakta mig

Kontakta mig

Du är välkommen att kontakta mig så hör jag av mig.

 

    Kontakta mig via:

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.