Johan

Jag gick hos Rebecka för att komma vidare efter separationen med min förra flickvän. Med sitt proffsiga och empatiska bemötande upplevde jag mig sedd och förstådd vilket var avgörande för mig att komma vidare. Rebecka fick mig att se nya perspektiv och göra saker för...

Boendet Hemvägen

Vi vill genom denna rekommendation uttrycka respekt och uppskattning för Rebecka som enastående bidragit till att arbetsgruppen har fått styrkan att möta människor i svårigheter med ett annat bemötande och förhållningssätt.

Linda

Handledning av arbetsgruppen med fast och tydlig hand, samtidigt med utrymme och luft till diskussioner och en del experimenterande. Hög professionell nivå och lyhördhet varvat med en del utmaningar till oss som grupp. Rekommenderas!

Emma

Jag har gått i handledning hos Rebecka i nästan två år, och inte en minut har känts överflödig. Rebecka har en fantastisk förmåga att se och ge plats åt det som är viktigast vid varje givet tillfälle, tack vare hennes närvaro. Handledningen får mig att känna mig...

Hans

Rebecka har i handling givit oss insikter, modeller kring olika processer, hon har även givit oss olika verktyg i en verktygslåda man kan använda på egen hand.Kan starkt rekommendera handledning med Rebecka Malm.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.